eetcafé Dordrecht
We heffen de glazen op een prachtig uitzicht

Reserveer een tafel

Een gezellige avond uit in ons eetcafé De Waterjuffer in Dordrecht

De Waterjuffer is een knus restaurant aan de rand van de polder en de Biesbosch. In een ongedwongen sfeer kunt u genieten van al het goede dat ons eetcafé uit Dordrecht u te bieden heeft. Reserveer online via het boekingssysteem of bel (078) 6224411 voor een tafel.
 

De Waterjuffer

Jaap de Bloeme heeft jarenlange ervaring als chef-kok. Naast de lunch- en dinerkaart hebben we ook een dagmenu met een soep, schotel (vlees en vegetarisch), dessert en taart. Bovendien hebben we iedere maand een nieuw driegangenmenu. We werken in het eetcafé zoveel mogelijk met biologische streekproducten. Vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot laat in het najaar is het goed toeven op ons terras dat wordt omringd door knotwilgen en uitkijkt op weilanden met koeien en schapen.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag is het restaurant van ons hotel in Dordrecht geopend vanaf 10.00 uur. Kom na een lange wandeling langs voor een lekkere kop koffie en geniet van het uitzicht op het weiland. In de zomer is het restaurant geopend tot zonsondergang, in de winter tot de laatste eters zijn vertrokken. De keuken is open tot 20.00 uur.